Yalıncak mahallesi Rize caddesi NO:31 Ortahisar/Trabzon

VAAT CENTER

İstanbul’un yeni merkezini keşfetmeye hazır mısınız?

Vaat Yapı tarafından projelendirilen Vaat Center, İstanbul’da 25 bin metrekarelik geniş alan üzerinde eksiksiz bir yaşam alanı sunuyor.

İstanbul Güneşli'de yer alması planlanan Vaat Center’ın bünyesinde tam 650 konut, 37 mağaza ve bir adet 5 yıldızlı otel bulunuyor. Bu dev karma proje, İstanbul’un keşmekeşine can suyu olacak huzurlu ve bir o kadar da dinamik bir mini şehir niteliğinde!

Vaat Center’da iseniz, olmak istediğiniz her yerdesiniz!

Çünkü Vaat Center, sadece kendi içine dönük bir proje olmayı reddederek sizi, İstanbul’un merkezine konumlandırmayı başarıyor. İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi ulaşımınızı kolaylaştıracak bölgelere yakınlığıyla çok avantajlı bir konumda bulunuyor. Aynı zamanda proje alanından tam donanımlı hastanelere, şehrin en büyük alışveriş merkezlerine ve turistik bölgelere ulaşmak da oldukça kısa bir mesafeyi katetmek kadar kolay!

Sınırsız eğlence, aktif sosyal yaşam ve düşlenen sakinlik…

Kaliteli sosyalleşme olanaklarını şehir halkının aradığı huzur eşliğinde vermeyi amaçlayan Vaat Center projesi, bir yaşam alanından beklenen tüm cazip imkanları bir arada sunuyor. İstanbul’un en modern ve sürekli gelişime açık projelerinden biri olması hedeflenen Vaat Center’da, yaşamak ve konaklamak söz konusu olduğunda güven ve huzur kadar eğlence de merkeze alınıyor.

Vaat Center hem sakinliğe ve güvenliğe öncelik veren aileler hem de yeniliği tutku haline getiren bağımsız bireyler için iddialı bir ortak seçenek oluşturuyor. Bu devasa proje spor salonları, eğlence mekanları, yüzme havuzu, çocuklar için özel oyun alanları, parklar; kısacası bir yaşam alanı hayal ederken aklınıza gelebilecek tüm olanaklara sahip! Proje ofisimize gelip daha yakından keşfetmeye ne dersiniz?

KAT PLANLARI